Política de privacitat

Política de privacitat web

es compromet a salvaguardar la vostra privadesa. Posi's en contacte amb nosaltres si teniu alguna pregunta o problema relacionat amb l'ús de les vostres dades personals i us ajudarem amb molt de gust.

En utilitzar aquest lloc o els nostres serveis, vostè accepta el processament de les seves dades personals tal com es descriu en aquesta Política de privacitat.

Taula de continguts

  1. Definicions utilitzades en aquesta política
  2. Principis de protecció de dades que seguim
  3. Quins drets teniu respecte a les vostres dades personals
  4. Quines dades personals recopilem sobre vostè
  5. Com utilitzem les vostres dades personals
  6. Qui més té accés a les vostres dades personals
  7. Com protegim les vostres dades
  8. Informació sobre cookies
  9. Informació de contacte

Definicions

Dades de caràcter personal- qualsevol informació relacionada amb una persona física identificable o identificable.
Processament- qualsevol operació o conjunt d'operacions que es realitzin en dades personals o en conjunts de dades personals.
Subjecte de dades- Una persona física les dades personals estan sent processades.
Nen - Una persona física de 16 anys d'edat.
Nosaltres / nosaltres (ja sigui en majúscules o no) -

Principis de protecció de dades

Ens comprometem a seguir els següents principis de protecció de dades:

  • El processament és lícit, just i transparent. Les nostres activitats de Processament tenen fonaments legítims. Considerem sempre els vostres drets abans de processar dades personals. Us proporcionarem informació sobre processament a petició.
  • El processament es limita al propòsit. Les nostres activitats de processament corresponen a la finalitat per la qual es van recollir les dades personals.
  • El processament es realitza amb dades mínimes. Només recollim i processem la quantitat mínima de dades personals requerides per a qualsevol propòsit.
  • El processament es limita amb un període de temps. No guardarem les seves dades personals durant més temps del necessari.
  • Farem tot el possible per garantir la precisió de les dades.
  • Farem tot el possible per assegurar la integritat i la confidencialitat de les dades.

Drets de la matèria de dades

El subjecte de dades té els drets següents:

  1. Dret a la informació: el que significa que té dret a saber si s'estan processant les vostres dades personals; quines dades es recullen, d'on s'obté i per què i per qui es processa.
  2. Dret d'accés: és a dir, té dret a accedir a les dades recopilades de / sobre vostè. Això inclou el vostre dret a sol·licitar i obtenir una còpia de les vostres dades personals recopilades.
  3. Dret de rectificació: és a dir, que té dret a sol·licitar la rectificació o l'esborrament de les seves Dades Personals que no sigui exacta o incompleta.
  4. Dret a esborrar: en determinades circumstàncies es pot sol·licitar la supressió de les dades personals dels nostres registres.
  5. Dret de restringir el processament: és a dir, quan s'apliquin determinades condicions, teniu el dret de restringir el processament de les vostres dades personals.
  6. Dret d'oposició al processament: és a dir, en alguns casos, el dret d'oposar-se al tractament de les vostres dades personals, per exemple, en el cas del màrqueting directe.
  7. Dret d'oposició a processament automatitzat: és a dir, té el dret d'oposar-se al processament automàtic, inclosos els perfils; i no estar subjecte a una decisió basada exclusivament en processament automatitzat. Aquest dret es pot exercir sempre que hi hagi un resultat del perfil que produeix efectes legals relatius o que afectin significativament.
  8. Dret a la portabilitat de dades: teniu dret a obtenir les vostres dades personals en un format llegible per màquina o, si és possible, com a transferència directa d'un processador a un altre.
  9. Dret d'presentar una queixa - en cas que rebutgem la vostra sol·licitud sota els Drets d'accés, us proporcionarem un motiu pel qual. Si no esteu satisfets amb la vostra sol·licitud, contacteu amb nosaltres.
  10. Dret per a l'ajuda deautoritat de supervisió- que significa que té dret a l'ajuda d'una autoritat de supervisió i al dret d'altres recursos legals, com reclamar els danys.
  11. Dret de retirar el consentiment: teniu dret retirar qualsevol consentiment indicat per al processament de les vostres dades personals.

Dades que recopilem

Informació que ens ha proporcionat
Aquesta podria ser la vostra adreça de correu electrònic, el nom, l'adreça de facturació, l'adreça de casa, etc, principalment la informació necessària per oferir-vos un producte / servei o per millorar la vostra experiència amb nosaltres. Deseu la informació que ens proporcioneu per poder fer comentaris o realitzar altres activitats al lloc web. Aquesta informació inclou, per exemple, el vostre nom i adreça de correu electrònic.

Informació recollida automàticament sobre tu
Això inclou informació que s'emmagatzema automàticament per galetes i altres eines de sessió. Per exemple, la informació del carro de la compra, la vostra adreça IP, el vostre historial de compra (si n'hi ha), etc. Aquesta informació s'utilitza per millorar l'experiència del vostre client. Quan utilitzeu els nostres serveis o consulteu els continguts del nostre lloc web, es podran iniciar les vostres activitats.

Informació dels nostres socis
Recopilem informació dels nostres socis de confiança amb la confirmació que tenen fonaments jurídics per compartir aquesta informació amb nosaltres. Aquesta és la informació que els ha proporcionat directament o que s'han reunit sobre vostè per altres motius legals. Aquesta llista és: The NCS Trust, EFL Trust.

Informació disponible públicament
Podríem recollir informació sobre tu que està disponible públicament.

Com utilitzem les vostres dades personals

Utilitzem les seves dades personals per tal de:

  • li proporcionem el nostre servei. Això inclou, per exemple, el registre del vostre compte; oferint-vos altres productes i serveis que heu sol·licitat; oferint-vos articles promocionals a la vostra sol·licitud i comunicant-vos en relació amb aquests productes i serveis; comunicar-se i interactuar amb vosaltres; i notificar-vos de canvis a qualsevol servei.
  • millorar la vostra experiència al client;
  • complir una obligació legal o contractual;
  • per comunicar-vos sobre un programa juvenil que us hàgiu registrat o bé amb el vostre fill;
  • sobre històries d'èxit dels nostres programes juvenils;
  • per donar suport a vostè o al seu fill en un programa juvenil

Utilitzem les seves dades personals per motius legítims i / o amb el vostre consentiment.

Per motius d'obrir un contracte o complir obligacions contractuals, processem les vostres dades personals per als següents propòsits:

  • per identificar-vos;
  • per proporcionar-li un servei o per enviar-li un producte;
  • per comunicar-se per vendes o facturació;
  • per comunicar-vos sobre un programa juvenil que us hàgiu registrat o bé amb el vostre fill;
  • sobre històries d'èxit dels nostres programes juvenils;
  • per donar suport a vostè o al seu fill en un programa juvenil

A causa de l'interès legítim, processem les seves dades personals per als propòsits següents:

  • per enviar-vos ofertes personalitzades * (de nosaltres i / o els nostres socis acuradament seleccionats);
  • administrar i analitzar la nostra base de clients (comportament de compres i història) per tal de millorar la qualitat, varietat i disponibilitat de productes / serveis oferts / proporcionats;
  • realitzar qüestionaris relatius a la satisfacció del client;
  • per comunicar-vos sobre un programa juvenil que us hàgiu registrat o bé amb el vostre fill;
  • sobre històries d'èxit dels nostres programes juvenils;
  • per donar suport a vostè o al seu fill en un programa juvenil

Sempre que no ens hàgiu informat d'una altra manera, considerem oferir-vos productes o serveis que siguin similars o semblants al comportament de l'historial de compres o la navegació per ser el nostre interès legítim.

Amb el vostre consentiment, processem les vostres dades personals per als següents propòsits:

  • per enviar butlletins i ofertes de campanya (de nosaltres i / o els nostres socis acuradament seleccionats);
  • per altres finalitats, hem demanat el vostre consentiment;
  • per comunicar-vos sobre un programa juvenil que us hàgiu registrat o bé amb el vostre fill;
  • sobre històries d'èxit dels nostres programes juvenils;
  • per donar suport a vostè o al seu fill en un programa juvenil

Processem les seves dades personals per complir l'obligació de fer-se càrrec de la llei i / o utilitzar les seves dades personals per a les opcions que estableix la llei. Ens reservem el dret d'anonimitzar dades personals recollides i utilitzar aquestes dades. Usarem dades fora de l'abast d'aquesta Política només quan estigui anonimitzat. No deseu la informació de facturació, com ara les dades de la targeta de crèdit. Anem a guardar la informació d'adquisició recopilada sobre vostè durant el temps que sigui necessari amb finalitats comptables o altres obligacions derivades de la llei, però no superior a 5 anys.

Podem processar les vostres dades personals amb finalitats addicionals que no s'esmenten aquí, però són compatibles amb l'objectiu original per al qual es van recollir les dades. Per a això, vetllarem per que:

  • el vincle entre els propòsits, el context i la naturalesa de les Dades Personals és adequat per a un posterior processament;
  • el processament addicional no perjudiqui els vostres interessos i
  • hi hauria una salvaguarda adequada per al processament.

Us informarem de qualsevol altra tramitació i finalitats.

Qui més pot accedir a les vostres dades personals

No compartim les vostres dades personals amb desconeguts. Les dades personals sobre vostè es proporcionen, en alguns casos, als nostres socis de confiança per fer que el servei sigui possible o millorar la vostra experiència amb el client. Compartim les vostres dades amb:

Els nostres socis de processament:

  • Paypal per als pagaments. Se us informa quan es produeix aquest procés.

Els nostres socis del programa:

  • The NCS Trust - només per a programes NCS.
  • EFL Trust - només per a programes NCS.

Només treballem amb partners de processament capaços d'assegurar un nivell de protecció adequat per a les vostres dades personals. Divulgem les seves dades personals a tercers o funcionaris públics quan estem obligats legalment a fer-ho. Podem revelar les seves dades personals a tercers si l'ha consentit o si hi ha altres motius legals.

Com protegim les vostres dades

Fem tot el possible per mantenir la seguretat de les dades personals. Utilitzem protocols segurs per a la comunicació i la transferència de dades (com HTTPS). Utilitzem anonimització i pseudonimització on sigui adequat. Controlem els nostres sistemes per possibles vulnerabilitats i atacs.

Encara que fem tot el possible, no podem garantir la seguretat de la informació. Tanmateix, ens comprometem a notificar a les autoritats competents sobre les infraccions de dades. També us notificarem si hi ha una amenaça als vostres drets o interessos. Farem tot el que puguem raonablement per evitar violacions de seguretat i ajudar a les autoritats si es produeixin infraccions.

Si teniu un compte amb nosaltres, tingueu en compte que heu de mantenir el vostre nom d'usuari i contrasenya en secret.

nens

No tenim la intenció de recollir o recollir informació a propòsit de nens menors de 14 a través del nostre lloc web. Com a organització benèfica juvenil, hi ha un requisit per recollir informació sobre els joves que estan interessats o assisteixen als nostres programes. Es posa en contacte amb els pares sobre aquestes dades quan es proporcionen dades parentals.

Galetes i altres tecnologies que utilitzem

Utilitzem cookies i / o tecnologies similars per analitzar el comportament dels clients, administrar el lloc web, fer un seguiment dels moviments dels usuaris i recopilar informació sobre els usuaris. Això es fa per personalitzar i millorar la vostra experiència amb nosaltres.

Una galeta és un petit fitxer de text emmagatzemat a l'ordinador. La informació de la botiga de cookies s'utilitza per ajudar a fer que els llocs funcionin. Només podem accedir a les cookies creades pel nostre lloc web. Podeu controlar les vostres galetes al nivell del navegador. L'elecció de la desactivació de les galetes pot dificultar l'ús de determinades funcions.

Utilitzem cookies per als propòsits següents:

  • Cookies necessàries: aquestes cookies són necessàries perquè puguis utilitzar algunes funcions importants al nostre lloc web, com ara iniciar sessió. Aquestes cookies no recullen cap informació personal.
  • Cookies de funcionalitat: aquestes galetes proporcionen una funcionalitat que fa que el nostre servei sigui més còmode i permeti oferir funcions més personalitzades. Per exemple, poden recordar el seu nom i correu electrònic en els formularis de comentaris, de manera que no hagi de tornar a introduir aquesta informació la propera vegada que es comenti.
  • Galetes d'Analytics: aquestes galetes s'utilitzen per fer un seguiment de l'ús i el rendiment del nostre lloc web i serveis
  • Cookies de publicitat: aquestes galetes s'utilitzen per publicar anuncis que siguin rellevants per a vostè i per als vostres interessos. A més, s'utilitzen per limitar la quantitat de vegades que veus un anunci. Generalment es col·loquen al lloc web mitjançant xarxes publicitàries amb el permís de l'operador del lloc web. Aquestes cookies recorden que heu visitat un lloc web i aquesta informació es comparteix amb altres organitzacions, com ara els anunciants. Sovint, les publicitats d'orientació o de publicitat estaran relacionades amb la funcionalitat del lloc proporcionada per l'altra organització.

Podeu eliminar les galetes emmagatzemades a l'ordinador mitjançant la configuració del vostre navegador. Alternativament, podeu controlar algunes galetes del partit 3rd mitjançant una plataforma de millora de la privadesa com ara optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Per obtenir més informació sobre les galetes, visiteu allaboutcookies.org.

Utilitzem Google Analytics per mesurar el trànsit al nostre lloc web. Google té la seva pròpia Política de privadesa que podeu revisar aquí. Si voleu desactivar el seguiment per part de Google Analytics, visiteu la pàgina Pàgina d'exclusió de Google Analytics.

Informació de contacte

Autoritat de Supervisió de Dades a Anglaterra - https://ico.org.uk - ICO - Oficina de la Comissió d'Informació

Societat d'elements: truqueu a 0114 2999 214 per debatre les dades.

Canvis en aquesta Política de Privacitat

Ens reservem el dret de fer canvis a aquesta Política de privacitat.
L'última modificació es va fer 21 / 05 / 2018.

Societat d'elements